Nala

Nala in een notendop
♥ Vriendelijk – lief – trouw – enthousiast – leergierig – doorzetter – knuffelkont – kindervriend ♥
Nala is een mooie, slimme dame, een echte ‘spring-in-‘t-veld’.  Ze groeit bij ons op met 2 kinderen in huis, jongens.. en een robbertje stoeien met de baas en de jongens gaat ze dan ook echt niet uit de weg! Daarentegen kan ze heerlijk knuffelen en luieren bij het vrouwtje. Ze houdt van opdrachten uitvoeren en na 1 keer weet zij vaak precies wat de bedoeling is, werken kan ze als de beste. Ze is erg gevoelig, maar ze heeft een consequente opvoeding nodig, daarbij gedijt ze het beste. Zo weet zij en wij waar we aan toe zijn! We zijn stapelgek op haar en zijn van plan om uit haar eerste nest een pup van haar aan te houden.

Feiten
Nala is geboren als Cara Joy van ‘t Patrieske op 7 januari 2016 bij familie Sportel van Kennel van ‘t Patrieske in Steenderen. Ze is geboren uit de combinatie Joy Siwa van ‘t Patrieske x Hannes Hay van de Sebastiaanshoeve. Ze is er 1 van een nest met 6 pups (2 reuen, 4 teven). Van pup af aan hebben wij diverse cursussen met haar doorlopen, waaronder Puppycursus, Clickertraining en Balans & Coördinatie bij Sam Turner en Speurtraining. Sinds kort zijn we gestart met de jachttraining bij Christel Schulte in Eefde.

Shows
Nala heeft in totaal 4 shows gelopen met 2 keer uitslag Zeer Goed en 2 keer Uitmuntend, waarvan zij op de Gundogshow 2018 – Best of Breed (BOB) is geworden en haar eerste kampioenspunt (CAC) heeft behaald.

Medische onderzoeken
Heupdysplasie: HD A (Norberg waarde 40)
PRA: voorlopig vrij

Stamboom
5_Generaties_stamboom_2018-NHSB_3029864 (1)

Alle documenten en keuringsverslagen zijn bij ons beschikbaar ter inzage.